Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
alunite milczek
|
Wysłany: Wto Cze 28, 2022 12:21 pm Temat postu: |
|
|
|
Jeśli chodzi o męskie ubrania, ostatnio wpadła mi w ręce bardzo ciekawa pozycja moda męska książka, w której znalazłam pomysły na codzienne i klasyczne stylizacje. Bardzo mi pomogła w zakupach, na które szłam z mężem.  |
|
Powrót do góry |
|
|
Natasha gaduła
|
Wysłany: Sro Lip 06, 2022 4:45 pm Temat postu: |
|
|
|
Według mnie powinien wam się również spodobać Pan Jeans, bo jest to sklep gdzie można kupić modne, firmowe i niedrogie rzeczy. Takie, które wyglądają stylowo i są solidnie wykonane. Mnie teraz spodobały się teraz spodnie męskie wrangler texas i chce kupić takie mojemu bratu na imieniny. |
|
Powrót do góry |
|
|
fanitka milczek
|
Wysłany: Pią Lip 29, 2022 11:35 am Temat postu: |
|
|
|
Lubię raz na jakiś czas zrobić sobie taki porządny przegląd szafy i wymienić ubrania. Staram się też być zawsze na bieżąco jeśli chodzi o aktualne trendy. jak szukacie informacji czy inspiracji to warto zajrzeć na blog Modowy Zakątek https://modowyzakatek.pl/. Mnóstwo ciekawych artykułów, które pomogą Wam w wyborze odpowiedniej garderoby. |
|
Powrót do góry |
|
|
robaczek szepniś
|
Wysłany: Pią Sie 05, 2022 11:31 am Temat postu: |
|
|
|
wiecie co, jeżeli mogłabym wam coś podpowiedzieć, to myślę że bardzo ciekawy asortyment w zakresie różnorodnych ubrań, jak np. Swetry damskie można znaleźć na stronie sklepu magmac.pl . Jeżeli jeszcze nie znacie tego miejsca, to czym prędzej sobie tam zerknijcie. Myślę że nie pożałujecie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|