Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Stefan jakby mógł to by gadał cały czas

|
Wysłany: Sob Mar 06, 2010 11:57 am Temat postu: Na urlop z kulkami do Gib na podlasie |
|
|
|
Je?eli kto? jeszcze nie ma planów urlopowych, a chcia?by przy tej okazji mie? cz?sty kontakt z kulkami, proponuj? zaplanowa? sobie urlop w Gibach lub okolicy w dniach 24 lipca - 1 sierpnia.
U Izy i Andrzeja jest bulodrom, na którym mie?ci si? 8 boisk i pewnie co? w tym terminie u siebie zorganizuj?. Na deser w pobliskim Kownie 31 lipca oraz 1 sierpnia 2010 organizowany jest tam dwudniowy turniej tripletów. _________________ B U L E R ?rem - Inicjator ?remskiej Ligi Petanque |
|
Powrót do góry |
|
|
nizki szepniś

|
Wysłany: Sob Mar 06, 2010 11:37 pm Temat postu: |
|
|
|
Rzeczywi?cie, Giby to fajne miejsce na wypoczynek z kulkami, zw?aszcza u Izy i Andrzeja. _________________ -------------
Kule, bule i kuleczki  |
|
Powrót do góry |
|
|
Ererad milczek

|
Wysłany: Sob Sty 20, 2018 3:36 pm Temat postu: |
|
|
|
A co byście powiedzieli na tego typu ubezpieczenia wakacyjne wakacyjna ? Warto Waszym zdaniem z nich korzystać? _________________ Każdego można pokonać... ale nie wolno dopuścić do sytuacji, w której człowiek pokonuje sam siebie. |
|
Powrót do góry |
|
|
Tomasz96 gaduła
|
Wysłany: Czw Lip 01, 2021 8:43 am Temat postu: |
|
|
|
Akurat teraz jest o tyle prościej, że faktycznie możecie zorganizować ten temat na wiele różnych sposobów. Na mnie duże wrażenie robi na przykład Wielkanoc nad morzem. Jeżeli chcielibyście właśnie w ten sposób spędzić święta, to ja na pewno mogę wam polecić, byście sprawdzili to miejsce https://herbalsglamping.eu/rodzinnie-w-wielkanoc Czuję że tam cała wasza rodzina będzie czuła się naprawdę dobrze. |
|
Powrót do góry |
|
|
wczasowicz starszy gaduła
|
Wysłany: Sro Sty 12, 2022 7:08 pm Temat postu: |
|
|
|
Ja również bardzo chętnie spędzam urlop w różnych miejscach i jestem zdania, że jest to świetna sprawa. Całkiem niedawno również czytałem na stronie http://www.biznesinformator.pl/dni-urlopowe-jak-je-obliczyc/ jak tam w ogóle powinno obliczać się dni urlopowe. Dopiero teraz zrozumiałem jak ważna kwestia to jest. |
|
Powrót do góry |
|
|
|